Nordisk IT Supporter

Geodis Freight Forwardings mission er at være den bedste leverandør indenfor freight management – den bedste for vores medarbejdere, kunder og leverandører.

Geodis Denmark A/S er en del af missionen og er operativt ansvarlig for at den efterleves.
 

GEODIS søger lige nu en Nordisk IT Supporter til vores filial i Kastrup.

 

Din rolle:

I din rolle som IT Supporter vil du tilhøre vores Nordiske IT Support team og du vil blive en del af et team, der yderligere består af et antal IT specialister lokaliseret forskellige steder i Norden.

I din rolle vil du håndtere first og second line support relaterede opgaver, til alle interne og eksterne applikationer og arbejde på et Nordisk niveau. Du vil hjælpe dine kolleger i de Nordiske lande med at blive mere effektive i deres arbejde med vores applikationer og hardware.

  

Nøgleaktiviteter:

  • Håndtering af first og second line helpdesk support fra vores Nordiske brugere jf. vores helpdesk retningslinjer.

  • Sikkerhedsløsninger til brugersupport og mobil kommunikation i tæt samarbejde med vores eksisterende IT-team.

  • Client Management HW setup for Citrix/Thin Client solution og Workststations.

  • Dokumentere, vedligehold og formidle "ajourførte" procedure, manualer, der dækker Nordiske og globale it-aktiviteter.

  • Administrere change requests og helpdesk requests/incidents.

  • Deltage i tværorganisatoriske projekter på Nordisk og Globalt plan.

 

Som IT Supporter vil du geografisk arbejde ud af vores kontor i Kastrup og rapportere direkte til vores Nordic Infrastructure and Support Desk Manager. Du skal regne med et antal rejsedage i Norden.  

 

Vi kan tilbyde dig et varieret og udfordrende job med ansvar i et internationalt miljø med udviklingsmuligheder. GEODIS Freight Forwarding er akkrediteret efter de internationale standarder ved ”Investors in People”. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og vi stræber efter at have den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere!

 

Din baggrund:

For at kunne bestride denne stilling, bør du have en IT support uddannelse eller tilsvarende, og gerne kendskab indenfor logistics/information technology. Du bør derudover have et par års erfaring fra en lignende IT-rolle.  

 

Andre krav:    

  • Generel erfaring med software og hardware brug. Udvikling af innovative løsninger for vores brug af software deployment og brug af O365.

  • Da vores koncernsprog er engelsk, er det et krav, at du både kan skrive og tale flydende engelsk. Derudover skal du kunne skrive og tale flydende dansk.

  • Højt niveau af Microsoft Office 365, SharePoint, PowerApps, Flow, Outlook/SFB/Teams.

  • Basis kendskab til Win10, Windows Server, Active Directory og Network.

 

Du beskriver dig selv som en struktureret person, der sætter sine egne deadlines og når dem indenfor planlagt tid. Du er løsningsorienteret og har en passion for at finde kreative løsninger på svære opgaver. Andre adfærdsmæssige kompetencer: Du er kollaborativ og arbejder godt sammen med andre mennesker. Du er relationsskabende og kommer nemt i kontakt med nye mennesker. Du er omhyggelig og sætter en ære i at levere høj kvalitet. I stressede situtioner formår du at forblive rolig.   

 

Vi søger dig, som ønsker at arbejde efter vores værdier – Passion, Trust, Innovation, Solidarity & Committment. Læs gerne mere om vores virksomhed på www.geodis.dk

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Appelt, Nordic Infrastructure and Support Manager på +45 2949 4017.

 

Er du interesseret?
Har du fået lyst til at søge stillingen som Nordisk IT Supporter hos os – så send din ansøgning med CV og eksamenspapirer hurtigst muligt. Samtaler kommer til at foregå løbende.