Studentermedhjælper Sø Import Vejle

Har du interesse i at være en del af vores søfragtsteam, og søger du udfordringer i et internationalt miljø? Så har vi det rigtige job for dig!

 

Du vil indgå i et team af engagerede kolleger i et globalt netværk, hvor professionalisme, teamarbejde og ikke mindst god kundeservice er i højsædet.

 

Stillingen er på 4-8 timer om ugen – og disse ligger typisk fra kl. 14.30-16.30 eller efter nærmere aftale - 2-3 dage om ugen.

 

Opgaverne omhandler forefaldende kontorarbejde og kundeservice, så det er et absolut plus, hvis du har erfaring med allround kontorarbejde, men ikke nødvendigvis et must.

Vi forventer at du er mødestabil, omhyggelig og ansvarsbevidst.

 

Vi tilbyder
 

Hos GEODIS får du mange kompetente kolleger i et stærkt globalt netværk, som alle præges af gejst, glæde og stolthed. Du vil få et spændende arbejdsmiljø med rig mulighed for udvikling og sparring i en international koncern.

Vi er en organisation i kraftig udvikling, som er kendetegnet ved en høj grad af innovation, dynamik og teamwork. Vores hverdag er hektisk – men også spændende! Vi er drevet af ønsket om at skabe en god oplevelse – hver dag!
 

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søfragt Import Manager, Birgitte Svanberg på telefon 36 99 87 02 eller pr. mail: birgitte.svanberg@geodis.com  

 

Din ansøgning skal være os i hænde senest den 25. oktober 2019. Vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse snarest.